jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Julskyltning

Kategori: Allmänt

Idag har varit en riktigt lugn dag, vi har varit nere på stan en sväng men lyckade komma iväg skapligt för att undvika kaoset som blir runt lunch när allt folk börjar vakna till liv.
Fick shoppat de få julklpparna som vi skulle inhandla inför årets jul. Hann med både en fika och lunch innan vi mötte upp Gordan med familj för ytterligare lite shopping, men den här gången till oss själva! Liam o jag fick varsin tröja o så lite vantar o andra bra-o-ha-saker.
Det är ju som alla vet första advent idag o skyltsöndag, det firades med att tända första ljuset i adventsljusstaken o en tur i Malmös enda karusell med lilleman


Kul att jag ser mer road ut än Liam...??

Igår hann/orkade jag inte med o blogga, de blir ju så mycket "sitta vid datorn" på jobbet så när jag väl är hemma o är ledig så vill jag passa på o umgås med familjen. Så de är nog bara att vänja er vid att de blir kortare inlägg, lite mer sällan..

Vi kom precis på idag att vi är uppbokade varje helg innan Thailandresan.
Nästa helg så ska Tobbe på afterwork på fredagen o på lördag ska syster vara barnvakt för vi ska på Tapaskväll me föräldragruppen (utan kidsen). Vi ska även hinna me o träffa Fredik, Emma o lilla Hugo på dagen.. Söndagen är reserverad för en riktig bakisdag.
Helgen därpå så blir de julfirande i Jönköping med Tobbes familj o helgen innan jul så kommer Tim o Lina hit innan de ska vidare till USA.
Sen är de helt plötsligt dax att packa väskan för 2 härliga veckor i varma, soliga o härliga Thailand!
   
visst ser de nice ut=)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: