jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Shoppingdag på stan!

Kategori: Allmänt

Hade blivit lovad sovmorgon imorse men efter några tappra försöka att somna om efter åtta gav jag upp o låg o gapskrattade åt lilleman som pratade som aldrig förr ute i hallen. Det låter verkligen som han försöker säga något jätteviktigt.
Ni som känner oss vet att Liam är en riktig snackepelle men idag slog han rekord;)

Skönt att se honom lite piggare, trodde även idag att han var frisk då han har fått behålla allt sedan igår eftermiddag men icke.
Allt kom upp även i eftermiddag..

Har varit på stan idag och shoppat loss, händer inte alltför ofta nu för tiden.. Har kommit underfull med att jag inte har kläder som passar mitt nya jobb så idag blev de bla en skjorta o en ny polo med matchande knästrumpor. Upptäckte även igår att min smink börjar ta slut o jag tycker att det är världstråkigt att handla smin, dyrt är de oxå!
Men de blev i alla fall en ny mascara, ögonskugga, puder och läppglans så nu kan jag snygga till mig om mornarna igen. Skulle behöva massa mer men de får bli på M.A.C  (finns på kastrup) när vi ska ut o flyga.. bästa sminket!!!

Träffade typ alla vi känner på stan, de började me Gordan me familj som vi sprang i affärer me ett tag innan vi mötte upp Jocke o Ann me bebismagen för en fika o mer shopping.. Sprang på Sara o Robban då de bestämdes att Tobbe skulle me Robban o spela poker ikväll o Sara skulle komma hit och dricka vin.. nice!
Mötte även upp syster o Co en snabbis för ytterligare lite shopping innan vi va helt slut o traskade hem för att fixa dagens middag..

Så kvällen har spenderats me Sara och syster o ett par flarror vin o massa tjitt tjatt.. så nu är jag hur trött som helst o ska gå o krasha för imorgon väntar en heldag me kvällens bihang på IKEA! Tobbe ska jobba!

Go natt

Kommentarer

  • Carin o Oscar säger:

    hej! min kompis jobbar på M.A.C på kastrup;) ska se om jag kan fixa rabatt till dig;)

    2008-11-04 | 15:00:43
  • Evelina säger:

    låter ju supernice;)

    hoppas att allt är bra med er!

    kram

    2008-11-04 | 20:17:33

Kommentera inlägget här: