jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Väntar o längtar..

Kategori: Allmänt

Är inne i nån slags blogg-torka-period igen, antar att de beror på att jag mest bara jobbar och att det inte händer så mycket annat!
Släkten åker hem idag efter att vi har smittat ner hela bunten med magsjuka.. fattar inte hur det kan finnas så mycket sjuk-baciller hemma hos oss.
Liam är i alla fall frisk (peppar, pepppar) för omväxlings skull. Han är lite hostig bara. Igår satte han ett natchochips i halsen så jag fick vända upp och ner på honom o dunka i ryggen. efter att ha blivit lika röd som en mogen jordgubbe i ansiktet så lyckades han få upp biten som satt fast plus lite till... Mitt hjärta hann hoppa upp i halsen o nästan stanna o Liam vart jätterädd o storbölade. Fy så otäckt de va!
Så natchochips går bort, de roliga är att han ville ha ett nytt chips så fort han lugnat ner sig men icke!!

Min kusin Patrik o hans Jennie väntar en liten knodd, de hade fått 17 nov som beräknat födelsedatum men inget har hänt än.. Jag tycker verkligen att det är på tiden för den lille att ploppa ut nu, jag är jättenyfiken på vad det är för sort!
Men antar att min längtan är minimal om man jämför med deras, Patrik har ju velat ha ut den lille i säkert en månad.. måste vara jättejobbigt att gå över tiden o bara VÄNTA..

Nu är de snart lunch o sen smäller de bara till så är klockan fyra o jag ska hem till min älskade familj=)

Kommentarer

  • Charlotte säger:

    Visst är det härligt att få längta efter sin famlij när man jobbar. det är en härlig o ledsam känsla på samma gång tycker jag :)

    2008-11-27 | 14:05:04
  • Evelina säger:

    ja de är jättemysigt=)

    tror att de är jättenyttigt att få vänta o längta;)

    kram

    2008-11-27 | 14:49:21

Kommentera inlägget här: