jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Ännu en fas eller...??

Kategori: Allmänt

Deckade redan vid halv nio i soffan igår så de blev inget mer bloggande.. hade tänkte att både skriva o lägga in lite bilder efter de att Tobbe hade gått och lagt sig men jag somnade innan honom;)
Liam sover ju sådär om nätterna så sömnbristen tog väl ut sin rätt igår. Jag som tänkte att jag skulle vakna pigg och utvilad imorse.. istället har han sovit som skit hela natten, vaknat o gnytt om vartannat hela tiden, så vid tolv flyttade Tobbe ut på soffan och vid fem blev jag väckt för att vara vaken ett par timmar med en lilleman som vägrade komma till ro.. sen när han väl somnade hade jag piggnat till, men lyckades somna en halvtimme innan han vaknade pigg och glad vid åtta.. då va jag allt annat än pigg ska ni veta, skulle ha gått upp vid femistället!
De senaste dagarna har han bara nappat en gång om dagen och det har fungerat jättebra, men idag kommer han inte till ro.. han har vaknat säkert 10 gånger under den senaste timmen så vi får se hur eftermiddagen blir.. o natten!
Är kanske nån fas igen som han ska igenom, verkar ju vara en del såna...

Han har dessutom trillat o slagit i idag, snubblade på mattan i vardagsrummet o landade med näsan o ögat på bordskanten, så nu är de jätterött o kommer att bli världens blåmärke.. stackarn!
Noel och Kristina har även varit här en sväng så kidsen har sprungit runt o lekt, så coolt nu när fler utav kompisarna lär sig gå.. de springer runt o jagar varandra=)

Ska iväg till torget nu en sväng och handla lite frukt och grönsaker, måste hitta kiwi o vindruvor till tårtan på söndag..!
Har fortfarande inte förstått att ett år har gått och att lilleman blir 1 år om en vecka. För ett år sedan va jag tjockis o nu springer han runt som ett litet yrväder.. våran prins!


Nu vaknar lilleman igen..

ciao!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: