jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Nu får ni skärpa er..

Kategori: Allmänt

Varför är alla så dåliga på att uppdatteras in bloggar?
när jajg sätter mig här på kvällen så vill jag läsa om vad alla andra har haft för sig.. men icke!
Det är flera bloggar som inte uppdatteras mer än nån gång i veckan, om en de.. bättring tack;)

Jag är förvisso inte heller världens bästa på att skriva men försöker ändå att hinna med nått inlägg varje dag, i varje fall när jag är hemma o vi inte har en massa inneboende..

Igår gick vi o la oss klockan nio o jag fick sova till kavrt över åtta imorse, de är lyxigt=)
tog med lilleman på öppna förskolan o lite skönsång innan Johanna, Bella, Gordan och Mille kom hit för lite barnbus och fika.. vi hann även me en långprommenad i pildammsparken=)
Tobbe har fixat ugnspannkaka och jag har dammsugat.. lillman har bara vilat 30 min på hela dagen idag så han deckade vid sju.. så nu hoppas vi på att han sover hela natten..

Imorgon blir de antagligen frulle på ikea me lisette och melker, kanske gordan o mille me sen ska jag ut på lite jakt efter saker som jag verkligen inte lyckas hitta någonstan.. en solskydds-dräckt åt lilleman! ngn som har en i storlek 86?
jag har hittat men bara för typ 500 o de ger jag inte när den bara ska användas 2 veckor i thailand..
sen ska vi även o storhandla på Ica och till mio-möbler en sväng för att kolla mini-möbler till Liam som han ska få i födelsedagspresent.

Nu ska jag se om den där bruden kan slå filip och fredrik!?!

Kommentarer

  • Lisette Melker säger:

    hej snäckan!!

    känner mig som en av de skyldiga till uppdatera dåligt.....hahahaha...men ett under har skett idag!!!jag har uppdaterat två veckor tillbaka....bra va!!!

    ses gärna imorgon och äter frukost med er om Melker är ok i magen, han har varit dålig nu några dagar, men har varit bättre nu ikväll så jag hoppas att läget ok imorgon. Kan ju höra av mig imorgon vid åtta.kram

    2008-09-23 | 21:36:36

Kommentera inlägget här: