jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Helgen i bilder...

Kategori: Allmänt

Så trött som jag är just nu var det länge sen jag var, är helt slute efter en dag full med aktiviteter från början till slut..
Morgonen började med en powerwalk i pildammarna med sonen och syster och därefter hem för att snabbt duscha av sig och därefter styra cykeln ner mot västra hamnen för att äta fulle på espresso house. Kan lova att det var väldigt länge sen en frukost smakade så gott som den gjorde idag=)

Solen har brassat på även idag så när Liam sov middag så passade jag på att steka till fläsket en aning.. Blev mest rött men det kanske lägger sig och övergår i nån brunare ton..

Vad har hänt i helgen då.. I fredags begav vi oss mot svedala för att gå på marknad/tivoli tillsammans med Gordan o Co.. Liam var livrädd för flygande mattan och blev helt hysterisk när den var igång.. det blev inget åkande för kidsen, för de kostade multum så det får bli folkets park nån helg istället!!


Hela gänget på Sve´dala marknad=)

Det blev en helkväll i Svedala men jag lyckades inte ta ett enda bra kort på kidsen, de sitter lixom inte still längre.. men jag vet att Gordan lyckades få ett klockrent kort på Liam så det kommer, kanske i veckan...

Lägger in lite fler bilder från helgen...


Våran fotbollstokiga lilla bollkille;)


Härlig bild på goaste sonen=)

Igår em bjöd vi över Klara med familj på grillning och massa barnbus.. mysigt att få träffa det senaste tillskottet i familjen.. En underbart söt liten Sander...!!
Tråkigt att det blir så långt mellan våra dejter men det är väl så livet som vuxen är när man är fullbokad HELA tiden!!


Sötaste lille Sander!


Två trötta och TÖRSTIGA barn...

Idag har det som sagt var varit full rulle från början till slut... Men har ändå hunnit med att fota en hel del..


dagens outfit....


Våran uteplats på gården...

Johanna och Bella tittade förbi nån timme, det var evigheter sen vi sågs så vi han med ett par koppar kaffe och lite uppdatteringar innan vi skulle vidare på varsitt håll..

Sötaste Bella...


Bus i den tomma sandlådan.. något ska den väl användas till;)

Tobbe har jobbat idag men han hann mer eller mindra bara vända när han kom hem för vi var bjudna till Åkarp på grillning, och det tackar man ju inte nej till precis=)
Lille Vincent växer så att det knakar, när de inte är ens egna barn så märkar man så tydligt hur fort de växer när de är så där pyttesmå..


Liam ger Vincent en snuttefilt..


Lille Vincent..

Det var allt för idag, jag är färdig för sängen men ska kämpa påett tag till för att hålla ögonen öppna.. men det får bli ett kort tag...


Kommentarer

  • Gordi säger:

    Japp jag har bra kort på er lilleman, skickar så fort jag fört över bilderna, blir dock inte ikväll då jag e astrött efter denna jobbhelgen...kaos har d vatt på jobb! Ni glömde jeansen hos oss, kram

    2009-04-26 | 21:30:18
  • johanna säger:

    Trevlig att träffa er idag.. Hoppas det inte tar två månader tills nästa gpång/kram

    2009-04-26 | 22:26:55
    Bloggadress: http://johannabillsbo.blogg.se/
  • A säger:

    Ser ut som en riktigt fin vårhelg! Hälsa resten av familjen!

    KRAM!

    2009-04-28 | 13:22:32
    Bloggadress: http://lovelyhenisofia.blogspot.com

Kommentera inlägget här: