jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Midsommar...? Jag har noll koll...!!

Kategori: Allmänt

Idag är det tydligen midsommar.. det känns lite märkligt tycker jag!
Vi är inte såna där som måste fira midsommar på samma ställe med samma folk år efter år, o dessutom leka samma lekar m.m..
Vi hittar på nya saker varje år istället och tycker att det fungerar hur bra som helst. Förra året var vi Mellbystrand och hade hur kul som helst och i år ska vi till Kävlinge och hoppas på att ha minst lika roligt, det är ju vad man själv gör det till!!

Vi vet ingenting om eftermiddagen/kvällen mer än att vi har en adress som vi ska till kl 13.00 och att vi ska ha med oss badkläder o egen dryck. Jag kommer att vara nykter men har bestämt mig för att köpa med ett par alkoholafria öl, bara för smakens skull=)
Vad som sen är på schemat och vad vi ska äta det har jag ingen aning om, jag som i vanliga fall vill ha koll och veta allt, känner för stunden att det känns riktigt skönt att ha noll koll!!

Den roligaste midsommaren jag varit med om var när jag bodde I USA och vi var i Clear Lake en helg för att fira med en massa skandinavier... jag har aldrig firat midsommar så mycket som den dagen.. de var helt galen men sjukt kul!


Jag och Mimmie (hon kommer dessutom hit imorgon, ett år sen vi sågs sist.. ska bli superkul)

Nu ska jag fixa till mig, frågan är bara om man ska ta på sig känning eller byxor.. Solen skiner men det känns ändå lite kallt och blåsigt.. det får nog bli klänning o så packar jag ner byxor till kvällen.. eftersom man inte ska dricka sprit så känner man ju när man fryser;)

Glad Midsommar på er!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: