jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Semesterplaner..

Kategori: Allmänt

Sitter här med en skallebank som heter duga, känner på mig att det är ännu en bihålsinflammation som spökar så morgon blir det till att ringa farbror doktorn. Jag känner nämligen inte för att ha en dunkande skalle när vi drar iväg på semester på fredag.
Ska bli så skönt med 3 veckors ledighet, det är behövligt och efterlängtat.
Vi har fått låna en stuga i närheten utav jönköping där vi ska tillbringa helgen och ett par dagar utav nästa vecka, därefter beger vi oss, tillsammans med Fredde, Pernilla och Minna till Norrköping för ett besök på Kolmården och ett par nätter på hotel=)
Meningen var att vi skulle åka till Vimmerby där efter men vi har ändrat planerna och åker hem istället. Kan vara skönt att bara vara lite och ta de lugnt.
Dessutom kommer kusinen med familj hit ett par dagar innan det bär av till Vimmerby för lite ALV & Metallica. Jag är inte speciellt förtjust i Metallica som band men vi ska jobba och det är alltid kul med lite festivalkänsla...

Känns skönt att sommaren äntligen är här och ska man tro på vad som står i tidningarna så verkar det som att den är här för att stanna, i en vecka i alla fall.. alltid ngt!!

Idag har Liam fått bada i sin bil-pool som han bara älskar, han tycker om den lite för mycket, så pass att han badar även med kläder & skor på.. utan att riktigt förstå att det är något fel med det... han verkar inte ens bry sig speciellt mycket om att han är dungsur utan leker på som vanligt... söte!!

Kommentarer

  • Maria säger:

    Vilka dagar/veckor kommer ni vara i Malmö? Ni måste komma och hälsa på mig är på gården i mitt SJ-hus och fika!!!!

    2009-06-23 | 22:14:45
    Bloggadress: http://mariasmove.blogspot.com
  • Brafan säger:

    Om ni får tid över så hör gärna av er när ni passerar Linköping på vägen till Norrköping...Vi bor ju i hus utanför Linköping nu. Typ 5 min från E4:an..073-9380344



    Sköt om sig!!

    2009-06-24 | 01:45:40
  • Evelina säger:

    Maria: vi kommer att vara i Malmö helgen v 27 o hela v 28



    Brafan: Hade varit supernice, tor inte att det blir på ditvägen eftersom vi ska på kolmården den dagen men vi kanske tittar förbi en sväng på hemvägen.. hör av mig i så fall

    kram

    2009-06-24 | 07:38:45

Kommentera inlägget här: