jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Svarta stövlar på rymmen???

Kategori: Allmänt

Nu sitter man här igen.. förstår inte men så fort men är klar med alla bestyr så sätter man sig här som någon slags avkoppling för att komma till ro och inta kvällsstämmningen=)
Denna dag har varit full med aktiviteter från början till slut. Liam väckte oss med sin ljuva stämma strax innan sju men vi låg kvar is ängen allat re o läste tidningen, det bästa med sydsvenskan är att den består utav hur många delar som helst så vi hade varsin, om inte två var..
Eftersom de va brist på både brög o havregryn så erbjöd jag mig att baka lite scones till mina pojkar, vilket verkade uppskattat!
regnet ahr öst ner precis hela dagen idag men vi trottsade och gav oss ut och av någon lustig anledning så hamnar man alltid i stan.. alla vägar bär till H&M!
Jag köpte en kjol i massa olika lila färgen (lila-tok som jag är) och en stor duk till matbordet så att man kan duka lite fint ibland när man känner för de.
Hann även med en fika o ett antal upp och ner-turer i rulltrapporna som är Liam bara älskar. Han blir helt tokig när han får syn på dem o bara SKA åka.
Tobbe köpte med sig Macce Donken hem medans jag o Liam värmde på lite rester.

Vi har även hunnit med ännu en husvisning idag men vi insåg så fort vi kom dit att vi inte var intresserade så vi tog vårat pick och pack o åkte till Andys (ett stort lek-land för barn) där vi mötte upp lisette med familj för en massa bus. Liam va helt tokvild och bara slängde sig ner för rutchkanor o allat annat med huvudet före o så bara skrattade han. Så roligt att se när han verkligen stor-trivs!

Liam "gungar"


Som sagt, huvudet först...


Liam  myser i bollhavet..

Så kul att träffa familjen Appelin för det var verkligen evigheter sen. Så tråkigt nu när man inte längre går hemma om dagarna o kan träffa alla kompisar lika ofta som vi gjorde innan. Vi har verkligen varit en ett helt gäng mammor som har umgåtts jättemycket under mammaledigheten.. Måste bli bättre på att träffas oftare!!
det sjuka var när vi skulle åka hem och jag upptäcker att mina skor är borta, ett par svart stövlar..
Inser ganska så snart att någon har SNOTT mina skor! Och av att läsa på de stora skyltarna så ansvarar man själv för sina saker..
Inget annat än att ta på sig dunjackan, ta av sig strumporna och åka barfota hem med en temperatur på 5 grader.. Kan säga att det var aningan kallt att gå barfota ute såhär års!!
Men hur kan någon sno ett apr skor?? Jag fattar inte!! Men de hade tydligen varit med om det innan så vid nästa besök ska jag ha alla ytterkläder på mig när jag rullar runt bland alla bollar...
Tur att vi hade bilen med oss, precis innan vi åkte så sa jag..
-Synd att de regnar, annars hade vi kunnat gå bort...

Så med ett par skor mindre och en alldeles slutkörd lilleman så fixade vi till en lasagne efter ett långt och skönt bad..
Nu blir de filmkväll och sen sängen skapligt för imorgon ska jag vara på södervärn klockan 07.00 för att dela ut NYA Sydsvenskan till alla som vill ha den!!
tjenamors!!

Kommentarer

  • Gordi säger:

    Fan va trist. Vem fan vill ha ett par använda stövlar. Tråkigta att vi missade idag men kankse tur ändå, d hade kunnat vara mina stövlar ;) Vi får ta igen det en annan gång, kankse skattkammarön då=) Kram

    2009-03-08 | 20:31:47
  • Evelina säger:

    ja du har ju likadan fast bruna så håll hårt i dem=)

    planera in en kväll i veckan som vi kan ses..

    kram

    2009-03-08 | 21:50:35
  • Anonym säger:

    Ja det är ju det jag alltid har sagt... Malmö MÅSTE bara sveriges mest kriminella stad när folk till och med snor gamla svettiga dojjor. Sickt.

    =)

    2009-03-09 | 19:37:38
  • Charlotte säger:

    från Challe såklart =)

    2009-03-09 | 19:38:16

Kommentera inlägget här: