jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Hissen gick inte ända upp...

Kategori: Allmänt

Som jag skrev i förra inlägget så skulle ju vi och titta på en 4-rumamre igår.. det gjorde vi oxå men redan vid första intrycket, utanför huset så kändes de inte riktigt bra.. när man sen upptäckte att för att komma till hissen så var  vi tvungna att först gå upp för en trappa för att sen gå ner för en trappa innan vi kunde ta hissen upp till fjärde våningen.. o när den väl har stannat så upptäcker vi att den inte går hela vägen upp utan stannar en halvtrappa ner. Alltså kan man inte bo i huset om man ahr barnvagn.. vilket vi har och kommer att ha ett bra tag till.. Sen visade det sig att det inte var någon 4:a utan mer som en 3,5:a med bara 2 sovrum.. så nej tack!!

Ida var även här en sväng igåre eftermiddag och snackade lite skit över en koppa kaffe medans en liten lilleman gjorde allt för att få all uppmärksamhet, hela tiden! Han har "börjat" med att göra sig till så fort vi har folk hemma.. fejk-skrattar o slår handen i bordet utav "skratt".. Han härmar allt man gör, och munnen går i ett.. sne att man inte förstår så mycket är en annan sak. Han har även börjat sjunga så han går omkring med sin gitarr eller sitt lilla piano, sjunger och spelar.. stannar ibland till och tar ett par danssteg eller bara headbangar innan han sjunger vidare.. så söt!
Att ha dessutom har börjat flirta gör ju inte ungen mindre söt.. han blinkar med båda ögenen o ler ett sånt varmt leende att man bar smälter.. Det är kärlek!!

Igårkväll hade vi föräldragruppen här på middag så det var full rulle kan man säga.. Trodde ett ta att Liam va nära till damp då han inte kan vara still mer än en halv sekund ungefär... Vi hade i alla fall jättetrevligt, åt och drack en massa gott!
Runt halv tio orkade inte Liam med mer utan gick in till sin säng och mer eller mindre bad om att få gå o lägga sig, han somnade innan huvudet hann nudda kudden.. Det blev inte jättesent då alla skulle hem med sina övertrötta barn någon gång efter halv elva.. rätt skönt att komma i säng skapligt med tanke på att man ska upp änne mer skapligt dagen därpå..

Har varit på märkesoutlet idag och handlat mig ett par gore-tex kängor av märpet Puma, supersköna o rätt snygga.. Det bästa utav allt är att jag äntligen äger ett par skor som håller tätt.. Ångrar att jag inte köpte mig ett par innan vintern.. men nu har jag ett par till nästa gång..
På vägen hem upptäckta jag att mina älskade Vagabond-stövlar hade gjort sitt, sulan hade lossnat och för varje steg jag tog så lossnade de ännu mera.. så nu ligger de i sopporna ihop med två andra par skor som jag aldrig använder och som bara tar plats.. Så nu kan man säga att jag har blivit av med 2 par svarta stövlar på 1 vecka. så vid nästa löning bär det av på stöveljakt..

Fick ett mess från Klara igår så de hade fått en "liten" Sander.. STORT GRATTIS!
Vi måste ses snart, hoppas att vi kan komma en sväng på kalaset i helgen=)

Nu ska jag dricka te o se reprisen utav melodifestivalen.. jag missade den igår, även om jag både har hört,sett o läst om vem som har vunnit så vill jag se skiten!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: