jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Jag får om jag vill..

Kategori: Allmänt

tidigare ikväll kom vår hyresvärd och ringde på dörren, först fick jag lite skäll för att jag ahr spikat upp en julig bärkrans på dörren.. det kunde tydligen bli fukt o dittan  dattan. Jag skämtade bort det o lovade att göra någon smartare konstruktion. Nu i efterhand känner jag att det är väl onödigt att dra ur spiken, hålet är ju redan gjort lixom?? Den hänger helt enkelt bra där den hänger;)

Därefter bjöd jag in Bengt, som han heter och förklarade och visade var vi ville ha väggen, hur vi vill dra om elen o att vi villha ettextra uttag för teven, så att Liam får en egen i sitt rum. Han verkade köpa hela alltet. Vi som trodde att vi skullebehöva slå upp väggen, eftersom det var så jag la fram det för honom, blev ännu gladare när jag föreslog att de skulle fixa någon som gjorde allt åt oss.. O han köpte även det.
Jag ska dessutom få fär så att vi kan måla om både vardagsrummet o Liams rum, Det är tydligen standard med vitt och jag gillart så vitt blir de.
Jag fick bestämma vart vi ville ha dörren och åt vilket håll man ska öppna den.

Jag tror att han gillar mig (som hyresgäst)..

Så när vi ändå var i farten så frågade jag om vi kunde få nya luckor i köket eftersom killen som bodde här innan oss lät vattnet rinna ner längs luckorna så trät är helt ruttet på vissa ställen. Jag vill ha nya och så blir det!!

Så efter jul och nyår förvandlas våran gigantiska 2:a till en stor 3:a och Liam får sitt egna rum, känns som en bra lösning tills dess att vi hittar vårat hus!!

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Perfekt ju! Då klarar ni er ju ett tag till, så kan ni flytta till Vintrie sen :-) Hoppas han inte får spöken på rummet bara, det verkar vara det nya.

    2009-11-23 | 21:33:00
  • Evelina säger:

    Jag han är livrädd för spöken och lejon, undra vad han har fått det ifrån?

    Spöken är nog från Madicken och lejon kan vara från teletubbies, hur nu det kan vara läskigt=)?

    2009-11-24 | 07:46:30
  • Jennifer säger:

    Viggo är också rädd för spöken och lejon!? Ha ha!!

    Viggo törs inte gå in i mörka rum för där finns det spöken och så får han helt plötsligt panik för han tror att han är jagad av ett lejon.

    Jag skyller allt på böckerna med Alfons, vi kan inte läsa vissa av de böckerna länge!

    2009-11-24 | 11:28:14
    Bloggadress: http://yenniifer.blogspot.com/

Kommentera inlägget här: