jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

kalas, julklappar och bebismys..

Kategori: Allmänt

Det var tydligen inte bara jag som hade gått i taket gällande dagis månadsbrev om att ens barn inte ahde rätt till dagis när den ena föräldern ar hemma för sjukdom, ngn hade hunnit före och när liam kom till dagis i måndags så satt det lappar på alla platser där de bad om ursäkt för "felskrivningen"
Tack för det säger jag bara!!

Min mamma är här och hälsar på i ett par dagar så ikväll har vi haft ett minikalas för Liam, han fick bla ett polisgarage med olika ramper, en hiss, helikopterplatta mm. som han blev elt tokig i, det gick verkligen inte attfå kontakt med honom när han väl satt sig ner för att leka... söte!
I helgen blir det mer kalas, tobbes släkt kommer hit så jag måste hitta ngn god tårta som jag kan baka, förslag ngn??
Nästa helg blir det barnkalas, vi har bjudit hit föräldragruppen plus några kompisar, känner att det inte får bli för mycket. han förstår ju ändå inte. Han är ju glad bara en kompis är här o leker med honom.. de beöver inte ens leka ihop, bara vistas i samma rum!

Annars händer det inte så mycket, jag slog in årets förta julklappar i söndags. Så tidigt har jag aldrig handlat julklappar innan men jag passade på i ullared så nu är hälften klara ungefär.Skönt!

Jag inväntar 4 bebisar som ska "ploppa" ut innan årsskiftet och tycker att de kan sätta igång ganska så snart för jag vill sniffa bebis.. Det är ju så mysigt!

Kommentarer

  • Charlotte säger:

    bara 6 veckor kvar så HÅLL UT!

    2009-10-14 | 09:20:48
  • gordi säger:

    ja håll ut, 6v här oxå=)

    2009-10-14 | 12:08:03
  • Pernilla säger:

    Och jag hoppas att vår kommer så fort som möjligt! Det är iallafall max 4 veckor kvar tills knytet är här... Minna längtar oxå!!

    2009-10-14 | 15:26:36
  • Evelina säger:

    Det skulle inte förvåna mig om ni lyckas kläcka ur er alla bebisar på en och samma vecka.. mer bebisar åt folket, det tycker vi om!!

    2009-10-16 | 07:51:38

Kommentera inlägget här: