jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Lila skattjakt

Kategori: Allmänt

Igår när Tobbe & lillman var och badade så passade jag på att ge mig ut på jakt efter något att ha på mig på Millas dop.
Eftersom bopparna är ett par storlekar större än vanligt och likaså hela jag så passar inte några utav mina alla klänningar. Kände även att jag villa ha ngt nytt.

Just nu är jag inne i en lila fas, jag har lite olika färgfaser varje år och just nu är det helt klart lila.
Hur snyggt som helst i alla kulörer (nästan)
Därför hade jag bestämt mig för att hitta ngt snyggt lila plagg, inte nödvändigtvis en klänning men ngt lila som sagt.
Vilket gjorde det hela lite lättare för i varje affär kollade jag bara efter lila kläder o fanns det inget som passade mig i smaken så var det bara att gå vidare till nästa affär.
Bara det att efter ett x antal timmars letande så hade jag fortfarande inte hittat ngt och affärerna började ta slut.

Aningan knäckt traskade jag hemmåt, stannade till på Cervera o handlade servetter o lite annat fix till dopet för att inte komma hem tomhänt..

När jag väl har bestämt mig för ngt så har jag lite svårt att släppa de och tänka om så planen för igår kväll var att lita lila plagg på nätet. Men eftersom vi hade besök ända in på småtimmarna så hanns inte de med.
Så idag när familjen var nere på stan för att äta lunch så passade jag på att springa in på H&M, MQ, Vero Moda, Gina o tom JC ihop om att jag skulle ha missat ngt igår.
Det hade jag inte..

Av en ren slump så går jag in på Cassels? o hittar mitt lila plagg och på rea dessutom.

Skam den som ger sig;)

Nu är det bara lite krims krams som måste fixas eftersom Milla har sprutlackerat alla mina halsband och de ligger numera i soporna, men de är en annan historia.

Kommentarer

  • Victoria säger:

    Du vet var det finns krimskrams att låna!

    2010-08-19 | 22:19:53
    Bloggadress: http://tojis.blogspot.com
  • Evelina säger:

    I Know=)

    2010-08-21 | 19:39:03

Kommentera inlägget här: