jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

En dag på stan...

Kategori: Allmänt

Idag har vi äntligen fixat det där passet till Milla. Eftersom det inte var något badväder så bestämdes det att det fick bli en dag på stan, det var längesen vi var där nere allihopa, det blir inte så ofta eftersom Liam inte tycker att det är det minsta roligt att gå i affärer. Han gillar rultrapporna och då försvinner ju hela meningen med att shoppa, om man istället ska spendera tiden i en rulltrappa..
Idag har vi inte gått i speciellt mycket affärer.

Prommenaden mot stan började med ett stopp i parken vid rösjöstaden, till Liams stora förtjusning så fanns det en ratt uppe i ena klätterställningen så han var ute med sjörövarfabbe och åkte båt..
Efter lite lek blev det ett stopp hos polisen/tullverket för att fixa ett pass till lilltösen, inte det lättaste att få henne att titta in i en kamera med det gick!
På stan blev det lunch, hoppborg, lite shopping, glass på glassfabriken och ett stopp i parken på vägen hem för att pigga upp en trött lilleman som inte sovit middag. Efter ett dopp o dammen och lite lek så fick han ny energi..

Ikväll har vi tittat på Bee Movie allihopa, nu sover kidsen och ingen är nöjdare än jag!
Milla har äntligen börjat somna tidigare om kvällarna, runt halv nio och sen sover hon till halv åtta ca som resten utav familjen, hon väcker dock mig en eller ett par gånger för att få lite käk. Helt ok!

Vi har annars kommit lite ur gängorna med allt som har med rutiner att göra. Det får vara lite så nu under smestern. jag vill inte låta bli att göra saker bara för att Liam ska vara i säng vid en viss tid.
Igår var vi inne hos grannarna och grillade, vi var nog inte hemma förrän strax innan tio och Liam & Noel lekte och hade hur roligt som helst!
När kidsen sen somnat så gick jag och tobbe ut på gården för att njuta av värmen, spela yatzy och dricka rose.. Very najs!

(Milla har hittat sina händer och mosar in dem i munnen så fort hon får tillfälle. Han har tom börjat rata nappen för händernas skull)
Det händer oftare och oftare att hon somnar själv och är det så att hon somnar i famnen så kan vi lägga ner henne ett tag utan att hon vaknar på direkten. Men hon gillar powernaps!, så är det bara!

Tobbe har varit och hyrt oss ett par filmer så ikväll blir det "har du hört ryktet om Morgan´s"

Jag har för övrigt skaffat Spotify premium och fattar inte att inte alla gör de, hur bra som helst att kunna lyssna på vad man vill, när man vill i mobilen! Perfekt nu på semestern.

Trevlig kväll!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: