jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Sömnig semester.

Kategori: Allmänt

Milla har börjat sova i sin säng. Vi tyckte att det var på tiden innan hon blir för medveten och ska börja bestämma själv.
Det går bra. Hon somnar runt åtta på kvällen, väcker mig någon gång mellan 03-05 för mat och sover sen vidare tills de att liam kommer in och väcker oss någon gång runt åtta.

Hon var dessutom så här nära (visar med händerna) på att vända sig idag. Hon kämpade som bara den med att komma runt men blev till slut helt vansinnig så jag fick hjälpa henne på traven.

Liam sover inte längre om dagarna, vi slutade med det i förra vecka, efter att ha haft en pigg son som vägrat somna om kvällarna. All vår egentid försvann och det fanns ingen tid till att bara sitta ner, ta det lugnt och njuta av att göra ingenting.
Han har en, eller att par downs varje dag då han inte vill något annat än att bara sova men vi har lyckats hålla honom vaken och han somnar istället som en stock runt åtta och sover sen i ca 12 timmar innan det är dags för uppstigning.
jag gillar att få sova till åtta om mornarna, idag var klockan tom kvart i nio innan vi blev väckta... Semester i min smak!

Vi hade planerat att åka på semester idag men eftersom vädret skulle bli riktigt bra så bestämde vi, imorse att vi skulle åka imorgon istället och tillbringa dagen på stranden. Sagt och gjort.
Allt är packat och klart så imorgon bär det av.
Ska man tro på SMHI (för en gångs skull) så är den svenska sommaren här nu, dvs regn och en maxtemperatur på 22 grader..
Jag hoppas på att de som vanligt har fel och att solen kommer att lysa med sina varmaste strålar på oss.

På återseende om en vecka eller så...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: