jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Nytta förenat med nöje..

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit barnledig efter jobb, syster hämtade Liam för lite äventyr på stan med fika, buss-åkning och tavelshopping till hans rum..
Själv hoppade jag av busen nere i stan efter jobbet för en tripp till Panduro Hobby, det finns så mycket fint som man skulle kunna göra helt själv men jag är för trögtänkt för att komma på ideérna själv så jag behövde helt enkelt lite inspiration..
Köpte med mig lite olika pappersark för scrapbooking ska ramas in istället för att klippas i.. både smidigt och billigt, vilket gör att man kan byta motiv hur ofta som helst om man nu skulle vilja det. Idag fick det bli lite våriga färger som ska pigga upp vårat svarta och vita vardagsrum.

Jag köpte även några canvastavlor, en utav den (en avlång) har jag målat helt svart och därpå ska jag klistra fast vita träbokstäver (LIAM) och hänga upp på hans rum. Kommer att bli hur bra som helst.
Han har även fått en jättefin tavla från designtorget idag med hela alfabetet på, det tackar vi syster yster/moster för..

Efter min lilla shoppingtur så mötte sedan upp syster & sonen för middag på Jensens, alltid lika trevligt att slippa laga mat och bara bli serverad=)
Därefteri tog vi bussen hem och ingen var gladare/lyckligare än Liam...

Nu ska jag äta ett apelsin för att känna mig lite nyttig innan jag mosar i mig glass, jag är beroende!!

Kommentarer

  • Victoria säger:

    Vad är det för glass du är beroende av?

    2010-03-11 | 21:57:40
    Bloggadress: http://tojis.blogspot.com
  • Evelina säger:

    Alla typer av glass, men mest vanilj och choklad...

    2010-03-12 | 07:43:54

Kommentera inlägget här: