jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Så fel man kan ha, men tänk så bra!

Kategori: Allmänt

Igår var det kalas här för hela slanten.
Liam fick en cykel av mormor och ville mest bara cykla.
När han var hos Selma i Lomma häromdagen så var de tydligen ute och cyklade och Liam cyklade själv, utan stödhjul ett flertal gånger. Vi tog därför beslutet att inte ens sätta på några stödhjul på den nya.
Idag är han ledig från dagis och jag har lovat att vi ska gå in till parken och cykla så vi får väl se hur det går.

Han fick även en doptavla (från samma ställa som Milla fick när hon döptes), filmer, hörlurar till den portabla dvd:n, en ritbräda, hockeyklubba med puck osv.

Han tyckte nog att det var väldigt kul att öppna paket för när han hade öppnat alla 6 paket från Anna & Toja så frågade han om de inte hade några fler paket till honom... Tacksam, vad är det??

Bilder kommer när jag haft tid och ork att lägga in dem på datorn.

Mer kalasande blir det i helgen när kusinerna och farmor och farfar kommer.

Förra veckan var jag och beställde klipptid till mig och Liam, jag hade skrivit upp att den dagen var idag men när jag ringde förut för att ändra tid så sa hon att det inte var förrän imorgon.. Bra där!
Jag ska nämligen till mitt nya jobb i eftermiddag för att äta mat och sen ska vi över till Köpenhamn för att gå på konsert med Prince.
Så ikväll blir första gången som Milla får sommna utan mig och mina pattar. Hon är en stor tjej nu så det går nog hur bra som helst.

Kul men lite galej, det kan jag behöva. Men problemet är som alltid: Vad ska man ha på sig?!



Kommentarer


Kommentera inlägget här: