jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Milla nästan 6 månader.

Kategori: Allmänt

Kände att det var dags för en liten Milla-update. Det händer så otroligt mycket hela tiden.
Helt plötsligt kan hon lixom sitta. Inte så att jag sätter henne och går iväg men det kommer inte dröja länge.

Gåstlen gillar hon oxå, men inga längre stunder. Hon förstår inte riktigt att man kan sätta sig ner när det blir jobbigt att stå så hon står tills hon blir förbannad för att hon inte orkar mer.

Hon gillar fortfarande att ligga på magen, hon kan inte ligga på rygg mer än i ett par sekunder innan hon rullar över. På magen kan hon ligga hur länge som helst och bara leka.

Äta gör hon, gärna och med glad aptit. Bäst är gröten på morgonen men hon gapar och slänger sig efter lunchen o middagen med. Hon ammar inget dagtid längre, bara vid nattningen på kvällen och en gång på natten. annars är det riktigt mat som gäller. Hon äter både burkmat och hemlagat. Bra!
Jag har inhandlat välling och hon har fått smka det vid ett par tillfällen, äter lite för att sen snacka lite innan hon äter lite till.. Hon har inte riktigt förstått det här med att svepa..

Hon sover oftast 3 ggr per dag, men ibland blir hon väckt och då kan hon smyga in en powernap till på em. Hon somnar runt sju på kvällen ch sen vaknar hon ett antal gånger varje natt för att nappen har trillat ut. Jag hatar den.. nappen alltså. Hatkärlek skulle man kunna kalla det.

Hon är väldigt gosig av sig. Vill gärna vara i famnen och mysa. Jag gillart.

Bäst av allt är storebror. Hon har stenkoll på vart han är hela tiden och blir superglad varje gång han visar sig eller pratar med henne.
Han gillar henne precis lika mycket och frågar efter henne om hon inte är med och vill att hon ska vara med och leka hela tiden.
Idag när vi var på IKEA så skulle han köpa en ludde åt henne. (Liam har en hund som heter ludde som är med honom ivått och torrt. Hunden heter ludde och är köpt på IKEA).
Självklart skulle lillasyster oxå ha en sån och gosa med.
Han matar henne gärna, med hennes mat och med allt som han äter. Det gäller att vara med. Idag skulle han vara snäll och ge henne russin.. Igår var det läkerol..!

Imorgon ska jag ner på stan och se om vi kan få fixat vagnen så att vi kan få till en riktig sittvagn.
Imorgon fyller även storebror Liam 3 år. Herregud vart tog de 3 åren över??

Kommentarer

  • Challe säger:

    Svepa, haha, du är för rolig. Hon har ju lite att brås på om man så säger, en 7.0:a i fönstret lixom. Vet du att jag drömde om Sandra (alltså utestället Sandra) i natt, om allt sjukt som stod på toa dörren, jag dog av skratt när jag vaknade :)

    2010-10-19 | 09:36:34
    Bloggadress: http://cljungberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här: