jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Finfisar.

Kategori: Allmänt

Liam gillar att vara storebror. Han gillar sin syster, det märks.
Han vill att hon ska vara med hela tiden, hon ska bada när han badar. Hon ska äta när han äter och då vill Han helst mate henne.
Hon ska vara med och leka, idag skulle de köra med bilarna i hans stora garage.
Jag fick vara med o vara sittstöd åt Milla.
Hon får låna Ludde (hans snuttehund) och tom hans snutt lite då och då...

Han ser efter henne när hon ligger i gymmet eller i sittern och leker, han sitter då bredvid och pratar med henne eller ger henne leksaker som hon inte ritigt kan hålla fast i så hårt som hon kanske hade velat.

När vi är ute och går så vill han dra vagnen, även om det inte alltid är så lyckat. Han ser nämligen inte över suffletten och kör på som om att han ägde varenda trottoar i hela Malmö, det gäller därför att vara med o veja för måde lycktstolpar, människor och hundbajs.

Milla gillar dessutom sin storebror väldigt mycket.
Jag och Tobbe fjäskar som bara den för att få Milla att gapskratta. För Liam räcker de att gunga henne i hoppgungan så bryter hon ihop av skratt.
Idag vid matbordet satt Liam och gjorde sig till framför Milla, och även då började hon gapskratta.
Det märks på henne att hon blir glad utav sin brors närvaro. när han kommer i närheten så skiner hon upp som en liten sol, vilket även Liam har börjat förstå, och gillar.

De är så söta våra små barn.





Kommentarer


Kommentera inlägget här: