jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Dagen fick mig att inse att jag längtar efter mina höga klackar.

Kategori: Allmänt

Jag erkänner. Jag hade nog fel igår angående min son.
Han har nog ögoninflammation.
Han såg ändå ok ut imorse och var sitt vanliga jag.
Men strax efter elva så ringde de från dagis, han va febrig och lite hängig.
Tobbe som ändå var på väg hem, fich hämta upp Liam på vägen.

Själv packade jag in mig och Milla i bilen och styrde mot Burlöv Center för att luncha med en kollega. Det blev även en del fönstershopping innan jag packade in oss i bilen igen för att åka till jobbet och hälsa på. Smidigt att mitt gamla och nya jobb ligger i samma hus, så att man kan hälsa på alla samtidigt.
Tänk att det snart är ett år sedan jag gungade mig fram, höggravid, genom korridorerna på jobbet.. Galet vad tiden skenar!
Och om ett par veckor är det dags igen, inte för att gunga fram kanske.. Det blir nog mer trippande, i högklackat. Jag saknar mina höga klackar och att få klä upp mig för att gå till jobbet.
Samtidigt har jag ångest över tiden, att ett år går så fort och att jag faktiskt ska börja jobba, även om det nu bara rör sig om först en dag, sen två dagar i veckan fram till Augusti då jag börjar min heltid...

Min bebis är är inte längre någon bebis, utan en liten tjej... Och om en månad fyller hon 1 år. Herregud!!

När vi kom hem igen så hade grabbarna (hör och häpna) bakat annanspaj. Så efter maten, som oxå stod färdig och bara väntade på oss, så blev det fika.
Jag syndade... med gott samvete=)


Kommentarer


Kommentera inlägget här: