jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Nu händer det grejer..

Kategori: Allmänt

Idag borde jag nog ha ängnat dagen åt att packa men istället har jag/vi gjort allt annat än just de...
Vi började dagen med att vara först på plats när sängjätten öppnade sina dörrar. Vi har varit sugna på en ny säng men ändå tänkt att det får vänta ett tag, men tydligen inte för när vi åkte hem hade vi visst köpt denna skönhet


Jag har varit helt lycklig hela dagen och det känns hur bra som helst med en ny, lite lyxigare säng=)

Har även hunnit med en vända på stan, hämtat hem vår boxer så att vi kan se på teve i huset, fixat nya linser, handlat diverse nödvändigheter på HM, och lite annat småfix..
Hann med att packa ett par kartonger innan syster yster kom för att äta med oss och sen passa barnen.
Tobbe och jag åkte först till Beckers för att handla färg till vägg, lister m.m sen vidare till ILVA för att köpa 4 nya köksstolar, då vi skänkt bort våra gamla tidigare idag..
Sist men inte minst gjorde vi ett stopp hos Anna på gröna lejonet för att hämta diskbackar (som man kan ställa vinglas, champangeglas m.m).
Väl hemma la jag Milla innan jag packade lite till för att sen få ett rycka att vilja måla vår pall, som jag haft som "mål" i snart 5 år.  Nu är den vit, imorgon blir den högglansig vit med hjälp av sprayfärg.
Just de, jag har målat hallen här i lägenheten oxå. Vi har lyckats förstöra den med väggdekor och fick i uppgift att fixa den. Man skulle kunna kalla mig "fixaren"

Imorgon ska vi packa det sista, få nycklarna till vårat hus, fundera på om vi ska måla kidsens rum och bara njuta av att vara husägare.
Liam ska sova hos moster.

Ikväll kommer även "mormor, farmor" och Conny, de ska agera barnvakt i helgen. Inte Conny då förstås, han får allt hjälpa till att kånka=)

Nu jordgubbar med grädde!

Kommentarer

  • Gordi säger:

    Ni kommer sova gött i den, det gör vi i vår=)

    2011-05-19 | 22:41:44

Kommentera inlägget här: