jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Gott Nytt fran Thailand

Kategori: Allmänt

Tankte bara meddela att vi har det hur bra som helst i ett soligt och underbart Thailand, brannan borjar lagga sig o man ser inte bara rod ut.. eller jo kanske men lite farg pa skinnet ar inte fel vare sig den ar rod eller brun. Vi har lyckats med att inte branna oss men spenderar dagarna pa stranden under ett parasoll for att solen steker pa som aldrig forr. Har nog aldrig varit med om att solen ar sa stark.
Jag som oroade mig for att det skulle vara regnigt men de har bara kommit ett par skurar ett par kvallar.. sa jag kan inte klaga.. Runt 35 grader varje dag, inte illa!\Maten ar toppen o manniskorna ar sa trevliga o glada som bara thailandare kan vara.
Vi bor pa ett stort lyxigt resort med alla bekvamligheter som man kan tanka sig med stranden bara nagra hundra meter fran dorren.. Liam stortrivs, tror aldrig att jag har sett honom sa nojd som han ar nu om dagarna.. ett konstant leende pa lapparna!
Idag har vi varit pa stranden for att ta svangen om cheraton o bada i deras gigantiska pool, traffade pa ett par elefanter 1 och 2 ar gamla som vi fick bade pussar o karmar utav.. Ikvall blir de nyarssupe, vi har bestallt in ett kila farsk hummer till oss girls, Tobbe ska ata en riktig kottabit o sen blir de massa fyrverkerier pa beachen.. Liam tar sig en liten powernap nu for att orka med kvallen, han har blivit en riktig hojdare pa att dansa, svanger pa rumpan sa fort han hor musik, aven om de bara ar jag som sjunger... Han pratar mer o mer for varje dag, han har tom lart sig att saga billabong efter alla tjatiga forsaljare.. haha!!
Hade kunnat skriva hur mycket som helst men tiden rinner ivag o vi ska ta baten ner till havet for en helkvall pa stranden!!

sager bara en sak, alla borde aka hit!!
Gott Nytt ar till er alla!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: