jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

sjukstugan..

Kategori: Allmänt

Som ni säkert har märkt så har jag inte uppdatterat på ett par dagar..
Söndagskvällen/natten slutade med att vi fick åka in till barnakuten här i Malmö. Liam fick inte behålla något som vi gav honom, allt kom upp eller ut lika fort igen, han hade inte heller kissat de senaste dygnet.. Dessutom började han bli riktigt matt, o man har ju hört alla skräckhistorier...
Efter ett samtal till sjukvårdsrådgivningen så tyckte sköterskan där att vi skulle åka in så att de kunde undersöka honom.
Vi hade nämligen varit ute dagen innan o Liam stoppade ett o annat i munnen, som alltid! Men de fanns bär me i bilden som vi inte hade en aning om va de va för bär så de va lika bra att undersöka saken...

Så efter 4 timmar på akuten så kontaterades de att de bara var en vanlig maginfluensa o de ville att vi skulle komma tillbaka om de blev värre..
Måndagen fortsatt men en utmattad liten son som låg o sov hos mig i soffan mest hela dagen, senare på eftermiddagen insjuknade även jag i samma influensa och fick ringa hem Tobbe från jobbet, och senare på kvällen åkte även han på de. Så här låg vi hela familjen magsjuka.
Tycker att de är riktigt jobbigt att vara magsjuk, då jag knappt orkar ta hand om mig själv.. O att sen ha en son att ta hand om, byta blöjor på var 10:e minut.. de är ingen bra kombination!
Tobbe o jag är på bättringsvägen, vilket vi även trodde att lilleman var men efter natten kan vi konstatera att så är de inte, då han både har kräkts o kissat me stjärten.. stackarn!
Han måste vara så uttorkad.. han kissade i alal fall imorse, för första gången sen i söndags.. känns skönt!
De jobbigaste är att vi inte får ge honom mycket vätska på en gång utan måste ge honom vatten på sked.. O han gråter o vill ha mer.. tycker så otroligt synd om honom!
O sen att allt bara rinner rakt igenom, han hinner kanppt dricka en klunk förens den kommer ut lika fort igen..

Hoppas på att de blir bättre idag annars får vi väl åka in igen, han måste ju vara uttorkad!?!

Kommentarer

  • Jennifer säger:

    Stackars er! Å STACKARS Liam! Det västa som finns är att se de små sjuka! Viggo har (peppar peppar) klarat sej från spysjuka, än så länge. Det är nog den absolut värsta sortens sjuka som finns, både för stora och små.

    Krya på er!

    2008-10-29 | 11:29:47
    Bloggadress: http://yenniifer.blogspot.com
  • Evelina säger:

    ja de är verkligen inget roligt!

    Liam lyckades åka på de i våras oxå.. o de är lika otäckt varje gång. Man känner sig såå hjälplös!

    2008-10-29 | 11:46:47

Kommentera inlägget här: