jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

fototime..

Kategori: Allmänt

Fick ett sånt där ryck i helgen som man verkligen ska ta tillvara på, jag bestämde mig för att fixa iordning med alla kort från de senaste året, de har en förmåga att samlas på hög o inte bli insatta i några album.
Häromdagen beställde jag ju 500 kort, dessutom har jag nog ett par hundra kort som ligger här så nu har jag ängnat en timme åt att klistra o skriva.. tar ju sådan tid när man ska klistra in alla kort! men om man tar lite varje kväll så är det snart gjort (hoppas jag).
Nu är bara problemet att albumet som jag började i är fullt så imorgon blir de till att inhandla ett nytt så att jag kan fortsätta.. Jag älskar verkligen att ha massa kort! Jag äger nog 30 album från de att jag föddes tills nu så jag undrar hur många de kommer att bli innan man coolar någon gång i framtiden..

idag ahr vi haft säljtävling på jobbet, de gick ut på att vi skulle sitta o ringa runt till olika kunder under en hel dag och få dem att annonsera till alla hjärtans dag.. de gick sådär, jag va typ den enda som sålde något.. så de va ju bra!
Imorgon ska vi på after work efter jobbet, vi blir bjudna på mat o dryck så de ska bli riktigt nice, alltid kul att träffa arbetskamraterna utanför jobbet o prata lite om allt o ingenting..

Sen har jag fått reda på att en nära kompis till mig ska flytta till Malmö, vem de är kan jag inte säga för de är inte "ute" än.. men de ser jag fram emot!
I helgen som kommer så ska vi på husvisning, o de ser jag oxå fram emot.. Vi har faktiskt ett par visningar inbokade framöver.. men jag undrar lite hur de går för challe o co, de skullle ju på visning i helgen?

Nu ska jag däcka i soffan!
//E

Kommentarer

  • Emma säger:

    Men hallå! Vad hände med Vimmerby? ;-) Vet att vi aldrig kommer kunna locka er till Linkan men Vimmerby hade ju varit trevligt! Inte köpa hus i Malmö... tänk vilka kåkar ni kan få för de priserna i Vimseby. ;-) //Emma

    2009-01-29 | 09:37:20
  • Jennifer säger:

    Nog för att jag kan förstå om man tröttnar på Vimmerby, men Emmas kommentar här ovan har en poäng! :)

    2009-01-29 | 11:23:48
    Bloggadress: http://yenniifer.blogspot.com/
  • Charlotte säger:

    jag håller med kommentarerna ovan. Inte bara jag som vill ha hit er mina älskade vänner!!!

    För Challe o c/o går det bara bra med huset, mer kan jag inte skriva här :)

    Vi hörs i tfn i helgen :)

    2009-01-29 | 13:35:40
  • Gordi säger:

    Jag håller inte med ovan hahaha...visst att husen är billigare men hallååååå...Malmö eller Vimmerby??? Det säger sig sj hahaha...Förresten, d säljer ett hus nu bakom oss=)Kram=)

    2009-01-29 | 19:41:25
    Bloggadress: http://gordi.blogg.se/
  • Evelina säger:

    alltid lika mycket kommentarer när det kommer till ämnet husköp/flytt eller inte!

    Kul att det är så många som är engagerade!

    Som de känns just nu så kommer vi att bli kvar i Malmö ett tag framöver, vi trivs ypperligt=)

    Tänk bara såhär: köper vi ett hus här o äger de i några år så att värdet går upp ett par mille... då kan vi köpa/bygga ett hus i vimmerby sen för alla vinstpengar o slippa lån för resten utav livet=)

    låter som en bra plan tycker jag!

    2009-01-30 | 14:55:54

Kommentera inlägget här: