jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Milla 9 månader.

Kategori: Allmänt

Milla är fortfarande den glada lilla tjejen. Hon är väldigt gosig av sig och vill gärna vara nära och mysa... Hon lixom gosar in hela huvudet i nacken och det är blande det bästa som finns.
Hon älskar alla typer av gosedjur, hon lixom kastar sig över dem och gosar in hela huvudet i dem och bara myser.. En riktig mystjej kan man säga!

Vi var hos tandläkaren i måndags (första besöket i hennes lilla liv) och fick även där konstaterat att det inte är några som helst tänder på g...

Hon äter med god aptit, hon är väldigt nyfiken på allt som vi äter och vill gärna smaka. Liam älskar att mata sin syster och hon gapar med än gärna. Ibland är han snabbare än vad man hinner med och hon har fått smaka på glass, chocklad, hela vindruvor och idag blev det visst semla.. Hon gillar det såklart, sötsakerna alltså!!
Honhar även börjat äta barnmat med bitar i igen efter ett par månaders uppehåll men vill helst äta själv, tex: pannkanor, makaroner, majs, ärtor och annan pillmat. Hon älskar vindruvor och klementiner.

Hon har som sagt lärt sig att klappa händerna, hon dansar när man sjunger och hon sjunger gärna med samtidigt som hon svänger med hela överkroppen (dansar)..
Hon säger inte pappa utan lampa (som vi tidigare trott) och blir lika glad varje gång hon får syn på en.. Hon gapskrattar och det verkar som att lampor är bland det roligaste hon vet... (förutom Liam)

Hon gilla rinte längre sin gåstol utan ska gå och hålla i någons händer.. Annars kryper hon mest runt och upptäcker nya saker hela tiden. Hon reser sig upp mot allt och går längs saker.. Hon står även själv ett pa sekunder om man lurar henne men såfort hon kommer på vad som är på g så sätter hon sig ned illa kvickt...

Sova är inte hennes stora passion i livet. Förra veckan i Smålans så sov hon så bra så jag ville knappt åka hem igen.. O väl hemma så sover hon som vanligt - kasst!
Hon slutade även med sina nattamål i Småland och på den banan är vi även om det innebar 5 timmars vakenhet inatt. Hon är stor nog att klara sig utan nattamålet nu!!
Jag har någon innre tro om att allt kommer bli sååå mycket bättre i vårat hus..
På dagarna sover hon fortfarande 2 ggr per dag.
På nätterna går hon under namnet "stök och bök"

Leka gör hon helst på Liams rum, eller i köket där lilla briospisen är en favorit.
Lala (en dansande teletubbies) är oxå rolig.

Hon älskar att bada, både här hemma och i badhus.
I vattnet så tror hon att hon kan simma och på land så tror hon att hon kan gå. Inte det minsta rädd (på gott och ont)

Hon älskar sin storebror och allt han gör är skitkul, även om han är hårdhänt och ibland typ slår henne. Hon skrattar!!

Någon längd och vikt har jag inte, men hon använder numera stl 74 och det är precis lagom (även om det skiljer massa i storlekarna mellan olika märke)...


Milla 5 dagar gammal.

Det finns såklart hur mycket som helst att skriva men jag antar att ni tröttnat för längesen...;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: