jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Att ha börjat skolan och lyckan att sova över hos en kompis.

Kategori: Allmänt

Nu har det fredag och första skolveckan är avklarad för Liam. Han älskar skolan lika mycket som han älskar fritids.
Han leker med barnen i sin klass men även med de några år äldre grabbarna - som gärna låter honom vara med och spela innebandy. Någon hade kallat honom lillkillen och det var visst inte så poppis...:)
Han har blivit så stor plötsligt och använder sig av utryck som cool, typ osv... Men det är väl bara början:)

Han är så stolt om mornarna när vi cyklar mot skolan, han vill cykla först och visa vägen, visar gärna upp skolgården, klassrummen, vart de brukar äta, vart de spelar innebandy, fotboll, basket... Och Milla är minst lika stolt som får följa med till skolan och vinka av storebror...

Den senaste tiden har Liam velat sova över hos sin kompis Hugo så ikväll gjorde vi slag i saken. De har haft grabbkväll, ätit pizza och kollat på fångarna på fortet, och strax innan tio så fick jag ett mess om att båda killarna sov.
Han sover alltså borta för första gången hos en kompis. Inte för att vi behövde barnvakt utan för att han själv ville... Detta är stort och måste såklart dokumenteras här på bloggen:)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: